28 Ocak 2015 Çarşamba

Mount and Blade Warband Full indir – Tek Link

Mount and Blade Warband Full indir - Tek LinkMount and Blade Warband Full indir – Tek Link

Crack ve yama paylaşımlarından sonra siz değerli ziyaretçilerimiz için tek link oyunlar kategorisinde yeni oyun paylaşımlarına devam ediyoruz. Bugün sizlere TaleWorlds firması tarafından geliştirilip piyasaya sürülen Mount and Blade Warband indir oyununu tanıtacağız. Oyun tamamen türk yapımıdır.
Oyun, senaryosu ve grafikleriyle oldukça başarılı bir oyundur. Oyunu genel olarak incelediğimizde gözümüze ilk menüler çarpıyor. Menüler eski sürüme göre oldukça kullanışlı ve kullanıcının kafasını karıştırmayacak cinsten. Oyunun belli bir senaryosu var. Oyundaki senaryo ana görevler ve yan görevlerle desteklenmiş durumda. Bu görevler iç içe geçerek oyundaki aksiyonun hiç dinmemesini sağlıyor.
Oyun 17.yy ‘ı anlatıyor. Oyunda tam 5 medeniyet var ve oyun ilk açıldığında oyuna bir medeniyet seçerek başlıyoruz. Oyunda seçeceğimiz medeniyetler ; İsveç Krallığı, Lehistan, Osmanlı, Rus Çarlığı ve Kazaklar. 
Oyunda kullanacağınız stratejiler çok önemli. Güzel bir saldırı planı hazırlayıp düşmanınıza saldırırsanız oyunu kazanır ve oyundan daha çok zevk alırsınız. Sitemizden tek link olarak Mount and Blade Warband indir oyununu indirebilirsiniz. İyi oyunlar
Mount and Blade Sistem Gereksinimleri:
Sistem: Windows 2000 / ME / XP / Vista / 7
İşlemci: 2.1 Ghz ya da üstü (Minimum 1.8 Ghz)
RAM: 1 GB (Minimum 512 MB)
HDD: 900 MB
Ekran Kartı: 128 MB
Ses Kartı: DirectX uyumlu
DirectX: DirectX 9c
2 buton ve tekerlekli fare, klavye
Mount and Blade Warband indir
http://turbobit.net/a7uyiz5yodqt.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder