29 Ağustos 2014 Cuma

Hungry Shark Evolution – Jaws Cep Telefonunuzda!


Hungry Shark Evolution , android veya iphone’unuzda Jaws olmanın keyfini çıkarabileceğiniz 2013 yılında çıkan en iyi oyunlardan biri. Hen android telefonunuzda hem de iPhone’unuzda oynayabileceğiniz Hungry Shark Evolution önce küçük bir köpek balığı olarak başlayıp sürekli balık, yengeç vb. deniz canlılarını ve tabii ki insanları yiyeyerek hayatta kalmaya çalıştığınız, bunu yaparken hem görevler tamamlayıp para kazandığınız hem de büyük balıklara, deniz altılara ve diğer tehlikelere karşı kendinizi korumanız gereken çok iyi bir oyun.
Oyuna küçük bir köpek balığı olarak başlıyorsunuz, seviye atladıkça minik jaws’ımız büyürken kazandığımız altınlarla da ısırma kuvvetimizi, hızımızı ve boost özelliğimizi iyileştirebiliyoruz. Köpek balığımız 10. level olunca bir sonraki daha da geliştirebileceğimiz köpek balığını açabiliyoruz.





Oyunda hayatta kalabilmek için küçük balık kolonilerini, kaplumbağaları, yengeçleri, dalgıçları denizde yüzen insanları yiyebiliyoruz :D Etrafa bir yandan dehşet saçarken bir yandan da kendimizi diğer deniz altı, büyük balıklar, denizanaları, zehirli atık varilleri gibi tehlikelerden korumamız gerekiyor. Belli bir miktarda balık tüketince Gold Rush oluyor ve yediğimiz her şey bize belli bir süre için daha fazla altın kazandırıyor.
Ayrıca oyunda çeşitli görevler de mevcut, her görev farklı miktarda altın kazandırıyor bize, görevleri almak için deniz zemininde bulunan deniz kabuklarını toplamamız gerekiyor.
Uzun lafın kısası Hungry Shark Evolution oldukça iyi vakit geçirebileceğiniz zevkli üstelik ücretsiz bir oyun.


QuitNow Pro Stop Smoking Apk Full 4.1.01 İndir Android

QuitNow Pro Stop Smoking Apk Full 4.1.01 İndir
QutNow Pro Stop Smoking Apk ,özellikle sigara içenler için geliştirilmiş bir uygulamadır sigaranın zaraları resimli olarak anlatan bir uygulama mutlaka kurup denemelisiniz








27 Ağustos 2014 Çarşamba

Retrica Apk indir


Retrica Apk, resimleriniz ile uğraşmak isteyenler için resim düzenleme Retrica uygulaması ile efektler vererek harika bir görünüm
kazandırabilirsiniz buna benzer bir çok araç içerir.. kullanımı basit eğlenceli bir uygulamadır.



23 Ağustos 2014 Cumartesi

Facebook Beğen Kutusu



1.Adım:Bloggerde oturumunuzu açın.Kontrol Paneli>Tasarım>Htmlyi Düzenleyolunu izleyin.Kodlar içerisinde Ctrl+F yardımıyla aratıp </head> kodunu bulun.Aşşağıdaki kodu bulduğunuz </head> kodundan hemen önceki kısma yapıştırın.
<script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.1/jquery.min.js' type='text/javascript'/>
2.Adım Widget Ekleme: Tasarım>Gadget Ekle>Html/Javascript yolunu izliyoruz.Html/Javascript gadgetinin içine aşşağıdaki kodu ekliyoruz.
<script type="text/javascript">
//<!--
$(document).ready(function() {$(".w2bslikebox").hover(function() {$(this).stop().animate({right: "0"}, "medium");}, function() {$(this).stop().animate({right: "-250"}, "medium");}, 500);});
//-->
</script>
<style type="text/css">
.w2bslikebox{background: url("http://3.bp.blogspot.com/-KdSAuv-K7HM/To_WXoWHzJI/AAAAAAAAGvg/5UvL10LUe_k/facebook.png") no-repeat scroll left center transparent !important;display: block;float: right;height: 270px;padding: 0 5px 0 46px;width: 245px;z-index: 99999;position:fixed;right:-250px;top:20%;}
.w2bslikebox div{border:none;position:relative;display:block;}
.w2bslikebox span{bottom: 12px;font: 8px "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif;position: absolute;right: 6px;text-align: right;z-index: 99999;}
.w2bslikebox span a{color: #808080;text-decoration:none;}
.w2bslikebox span a:hover{text-decoration:underline;}
</style><div class="w2bslikebox" style=""><div>

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=
FACEBOOK SAYFANIZA AİT URL&amp;width=245&amp;colorscheme=light&amp;show_faces=true&amp;connections=9&amp;stream=false&amp;header=false&amp;height=330" scrolling="no" frameborder="0" style="border: medium none; overflow: hidden; height: 330px; width: 245px;background:#fff;"></iframe><span><a href="
http://teknobloggs.blogspot.com.tr/2014/08/facebook-begen-kutusu.html
">++Sitene Ekle</a></span></div></div> 
Kod içerisinde;FACEBOOK SAYFANIZA AİT URL diye kırmızı renkle belirttiğimiz yere kendi facebook URL adresinizi(Örnek:https://www.facebook.com/teknobloggs?fref=ts) yazıyorsunuz ve kaydediyorsunuz.Eklentimiz kullanıma hazır.hazır.